Renkantis dietą sau, pradedant maitintis pilnavertiškai ir taisyklingai, taip pat laikantis dietos – beveik visi šiuos dalykus sieja su kažkuo sunkiu ir nelabai maloniu. Tačiau galite rasti požiūrį į viską ir pasukti situaciją 180 laipsnių kampu. Jei gaminsite maistą naudodamiesi praktiškais ir patogiais indais bei indais, galėsite lengvai ir su malonumu gaminti skanius ir vitaminų kupinus patiekalus!
Mes jau rekomendavome tinkamos ir sveikos mitybos indus ir nusprendėme tęsti šį sąrašą su kitomis populiariomis ir ne mažiau patogiomis galimybėmis!
Nepakeičiamas prietaisas virtuvėje yra elektrinis dvigubas katilas. Jis apdoroja maistą garais, visiškai išlaikydamas vitaminus ir naudingas savybes. Jo veikimo principas yra labai paprastas ir paprastas: į apatinį rezervuarą pilamas vanduo, kuris užvirinamas. Viršuje dedamos pakopos, į kurias lėtai teka garai.
Tokiu būdu produktai bus apdorojami tol, kol visa drėgmė išgarins ir virs kondensatu, kuris nuteka į apatinę keptuvę. Tai puiki galimybė sulieknėti – jums nereikia į maistą dėti aliejų ir riebalų, jis garuos tolygiai, išlaikydamas savo aromatą ir formą. Labai patogu, kad daugelis garlaivių turi „garo padidinimo“ funkciją, kuri padeda akimirksniu pašildyti pagamintą maistą.
Pažvelkite į populiarius modelius, tokius kaip garlaivis „CLATRONIC DG 3547“ arba „BRAUN FS 3000 White“.
Ryte išgerti stiklinę šviežiai spaustų sulčių yra ne tik naudinga, bet ir pagerins jūsų nuotaiką, suteiks jums daugiau žvalumo ateinančiai dienai. Norėdami suprasti, kuris prietaisas jums tinka, nuspręskite, kokie vaisiai ir daržovės jums patinka, ir norėtumėte juos dažniau sultis. Atitinkamai galite įsigyti šią sulčiaspaudę:
-Išcentrinis. Jis tinka kietiems vaisiams, kurie sutraiškomi naudojant specialų priedą. Toliau vyksta minkštimo atskyrimo nuo sulčių procesas. Vienintelis šio požiūrio trūkumas yra tas, kad yra daug „atliekų“. Todėl gerdami sultis, geriau pagalvokite, kur dėti kietuosius komponentus. Galite juos siųsti ant bulvių košės
-Sraigtas. Jų veikimo principas yra labai panašus į mėsmalių mechanizmą: sraigtas, dar vadinamas išvyniojimo velenu, produktus kokybiškai sutrina ir palaipsniui, o paskui perleidžia per tankų sietą. Sultys išspaudžiamos iki galo, o sauso pyrago yra mažai. Toks produktų perdirbimas, be kita ko, palieka naudingiausias priemones: vaisiai nespėja oksiduotis ir sulaikyti vitaminų. Geri variantai: sraigių sulčiaspaudė CLATRONIC AE 3666 ir sraigių sulčiaspaudė TRISTAR SC-2302.
-Dėl citrusinių vaisių. Pusė citrusinių vaisių (apelsinų, citrinų, greipfrutų) prispaudžiama prie besisukančio viršutinio šių produktų kūgio. Tai išspaudžia sultis į rezervuarą, o rankose lieka tik pluta. Tokių prietaisų pavyzdys: sulčiaspaudė BRAUN MPZ 9 arba citrusinių vaisių sulčiaspaudė TRISTAR CP 2268.
Jei nesate tikri, ar labai dažnai sultis, ir paprastai nenorite užpildyti virtuvės prietaisais, galite nusipirkti kompaktiškas ir lengvai naudojamas rankines citrusinių vaisių sulčiaspaudes. Jų veikimo principas labai panašus į aukščiau aprašytą elektrinį analogą.
Tik gaminį, kuris anksčiau buvo supjaustytas į dvi dalis, teks rankiniu būdu pasukti ant specialaus antgalio, naudojant jį kaip presą, kad būtų galima išsisukti. Tinka bet kokiems citrusiniams, ar tai būtų mandarinas, ar citrina. Suspaustas į indą, supiltas naudojant patogų snapelį ir galėsite mėgautis rytine vitaminų porcija! Tokio produkto pavyzdys yra citrusinių augalų spauda „Leifheit Comfortline 21301“.
Pamirškite apie parduotuvėje parduodamas sultis, kurios mažai naudingos! Taip pat namuose galite pasigaminti skanių gėrimų, pilnų naudingų elementų! Sulčiaspaudė yra paprastas ir greitai išmokstamas prietaisas. Jis susideda iš trijų aukštų:
Labai patogus ir populiarus šio tipo produktas yra sulčių gaminimo aparatas „Maestro MR 1030“. Jis niekada neveiks tuščiąja eiga, nes be savo tiesioginės paskirties, naudodamiesi prietaisu, galite virti želė, marmeladą ir net patiekalus su ryžiais ir mėsa, manti, garintos daržovės.
Taip pat praktiški ir kompaktiški variantai yra „Kalitva 18061“ sulčių viryklė ir „Cook Line WOT9008“ sulčių viryklė (sulčių garintuvas). Jie turi viską, ko reikia patogiam maisto ruošimui: erdvius dubenis, nutekamąjį vamzdį sultims pilti, taip pat dugną, tinkantį bet kokio tipo viryklėms, įskaitant indukcines.
Žaliųjų džiovyklės yra būtinos namuose petražolių, krapų, salotų ir kitų sveikų produktų sezono metu! Tai sujungia daugiau galimybių, nei galite įsivaizduoti:
Tiesioginė funkcija yra džiovinti žalumynus specialioje centrifugoje, panašioje į kiaurasamtį. Jis sukasi virve, mygtuku ar specialia rankena.
Taip pat galite iš anksto nuplauti maistą toje pačioje akių talpykloje.
Po to maistą galima laikyti šaldytuve arba patiekti ant stalo, paliekant jį apatiniame inde, kuris primena įprastą salotų dubenį.
Ieškokite biudžeto ir praktinių galimybių, tokių kaip salotų ir žolelių džiovintuvas „MTM 1325“ ar žolelių džiovintuvas „Leifheit Comfortline 23200“.
Brangesnį džiovinimą galima papildyti daržovių pjaustytuvu, kuris suteikia visavertį salotų paruošimo procesą, nes paruošus produktus naudoti, juos iškart galima susmulkinti mažais gabalėliais. Tokio produkto pavyzdys yra „Maestro MR1609 4in1“ žalumynų džiovintuvas. Jame galite padaryti beveik viską: išplauti ir supjaustyti, išdžiovinti ir laikyti maistą, atskirti baltymą nuo trynio, gaminti padažą, grietinėlę ar kokteilį.
Jei ankstesnė versija skirta greitai džiovinti žalumynus, tada tokios elektrinių prietaisų galimybės yra sutelktos į ilgesnį džiovinimą. Tai yra saugesnė galimybė nei džiovinti maistą senamadišku būdu ant palangės ar atviros vietos jūsų kieme. Nėra dulkių, nešvarumų, viskas greitai ir lengvai.
Jie naudojami smulkiai supjaustytiems grybams, daržovėms ir vaisiams. Tai puiki proga neužmigti vasaros laikotarpiu, bet žiemai paruošti sveiką džiovintą maistą, pilną vitaminų. Be to, šioje formoje, kai visa drėgmė palieka vaisius, juos galima laikyti labai ilgai.
Pats prietaisas pasirodo esąs labai kompaktiškas: per apatinę platformą prie grindų dedami skaidrūs indai. Jie užpildomi supjaustytais maisto produktais, kurie vėliau apdorojami karštu oru. Labai patogu, kad skyriai yra sandarūs: vienu metu galite džiovinti ir grybus, ir uogas, nesijaudinkite, kad kvapai susimaišys.
Mes parduodame daug įvairių modelių, tokių kaip „POLARIS PFD 2105“ vaisių džiovintuvas arba „Maestro MR765“ vaisių džiovintuvas.
Visi minėti variantai yra geri, bet ką daryti tiems, kurie beveik visas dienas praleidžia darbe ar mokykloje? Tada boksas prieš pietus būtų puikus pasirinkimas. Į jį galite įdėti net skubotai išvirtus, bet gana sveikus pietus! Be to, yra daugybė konteinerių, skirtų maistui laikyti ir gabenti, variantų, ir jūs galite rasti sau tinkamą variantą: 11 originalių ir praktiškų pusryčių / pietų / užkandžių dėžutės.
Tai yra kompaktiški sumuštinių gamintojai, tokie kaip „Aleana“ sumuštinių gamintojas 167400, ir variantai su skyriais, nes jis pagamintas „Joseph Joseph 81031“ pietų inde, taip pat kelių aukštų modeliai, tokie kaip „Kamille KM2116“ pietų dėžutė.
Be to, daugelis produktų gaminami su storomis sienomis, dėl kurių indo temperatūra išlieka ilgą laiką. Tai reiškia, kad jūs ne tik rūpinsitės savo sveikata, bet ir palepinsite save skaniais ir karštais pietumis ar sočiu užkandžiu. Jei rinkinyje yra stalo įrankiai, vienu pirkimu galite gauti viską, ko reikia sočiam patiekalui.
Rūpinkitės savo sveikata, pasilepinkite skaniu ir sveiku maistu! Dabar jį galima įsigyti kaip niekada anksčiau, nes yra daugybė indų ir indų, kuriuos galite pasirinkti, pasirengę palengvinti gyvenimą, paįvairinti mitybą ir pasirūpinti jumis!